Tävling

Jag ville bara raportera att jag är med i en tävling i Fokis blogg.
Vill så HEMSKT gärna vinna;)

Chao Ida


Love U all

;)

Jag, Malin och Mika på lunchrasten.

Fokis Tävling Som Jag Deltar I

Hej, jag har varit med i en tävling igen på Fokis blogg fokis.se.
Jag vill ha ett silver halsband där det står Ida, för det heter ju jag hihi<3
Jag önskar att jag vann väldigt mycket. Har aldrig vunnit en tävling förr.
Aja, älskar Fokis blogg, HEJ DÅ!!!

                                     Chao Ida

Tävling hos Foki


Jag har vart med i en tävling hos Foki och ``önskade´´ mig det här halsbandet. Det är så himla fint och jag har alltid velat ha glass-örhängen, men jag har haft hål 2 två gånger och dom har växt igen.
Men iallafall så är det här halsbandet det finaste halsbandet man kan ha och jag skulle bli jätte lycklig om jag vann:) Så jag hoppas att alla håller tummarna för mig. PUSS & HEJ DÅ!!!

Chao, IDA


ida

ida


hej

Har inte bloggat på ett tag men nu hoppas jag att jag kan komma igång igen.

Enjoy reading, bye

Affär

Jag köpte inget i affären men jag hitta lite fina saker, men dom var förstora. Nu ska mamma jobba lite på datan så jag kan inte skriva mer, Chao// Ida

JUL igen

Hola, jag väntar på att malin ska städa klart i sitt rumm. Jag sitter här hemma men när malin är klar så ska vi gå till gina och shoppa. Sen ska vi sälja jultidningar, är uppe i över 1400:) Ska gå hem till malin(malle) om cirka 15 min och mötas där, sen drar vi. Jag skriver vad jag köpte när jag kommer hem, om jag nu köper nåt.Scary... Fast det är ju en mask!!! Tur det:)))

Song

http://www.youtube.com/watch?v=hOCkZsP979w&annotation_id=annotation_698169&feature=iv


I love this song. Klick dig till den!!!!

Hola Senjorita

Chobre:) Today i had(stavning) be in school. It was OK, men jag glömmde att ta med mig mina jumpakläder.
Nu sitter jag vid datan och vet inte vad jag ska göra, kanske spela Bubble Trubble. Har varit inne på FOKIS blogg http://fokis.se/ .

Hola

Idag har jag haft min första spanska lekition.
Jag har iaf lärt mig lite på 1 lekition, asså jag kan allt vi fick lära oss idag, här kommer lite;
Hola, Adios Amigos, Chao, Hasta la vista, Coma(stavning) te llamas?=Vad heter du? Me llamo... + lite mer som jag inte orkar skriva, det var bara lite som plaza=torg, sol=sol, tango=tango, playa=strand.


Jul

Snart ska jag, agnes och stella ut och sälja jultidningar. Det är kul, jag är uppe i över ett tusen och jag har bara sålt i en gång.

Tjaba...

Man får inte nöjes surfa på mediateket men jag var tvungen att skriva. Nu ska vi gå ut och spela KING, det är kul, jag ska börja med att va drottning.

Baka Baka Liten Kaka

Hej:)
Nu ska jag och Stella baka en kladdkaka. Hoppas den blir bra!

Mmmm...

Friends

Här är mina coola kompisar





Väldigt, väldigt väldigt länge sen<333

Tja:)

Idag          har        jag        vart         och         badat           med           mina          kompisar        och         när           vi         var              på         väg         hem        såg           vi        Markus           i E.M.D.         Och        när        vi        var        och         handla       såg        vi         Christine          Meltzer          med          sin          man    och        sina         barn.         " kändisar         på       1            dag!!!


Meeeee


Nuuuuuu

Nu ska vi typ äta mat med en sten som man har satt i ugnen i typ 3-4 h och sen tar man ut den och sätter på kött och till det ska vi äta potatis, asså jag är hemma hos en kompis!
Båda har godis förbud så istället för läsk och godis så ska vi göra en frukt drink (vi har köpt en massa frukt) och sen ska vi nog äta torkad frukt och nötter men vi glömde korgen i affären, TYPISKT!!!


Välkommen till min nya blogg!

Hej och välkommna till min nya blogg. Jag kommer att skriva om lite allt möjligt. Så det är bara att läsa på. Jag kommer ju också att lägga in bilder.

RSS 2.0